Prenosi v živo

Ali želite, da se vaš koncert, tekma, predstavitev ali kateri koli drug dogodek spremlja po internetu?

Pri nas bo vaš dogodek v dobrih rokah. vi poskrbite o organizaciji dogodka, mi bomo pa poskrbeli, da dosežete svojo publiko.

Prenašamo karkoli, kadarkoli in iz katere koli lokacije

s pomočjo visokotehnološkega mobilnega studija, ki nam omogoča pokrivanje vseh dogodkov

DOGODEK

POKRIVANJE

MOBILNI STUDIO

OGLED V ŽIVO

Prednosti prenosov v živo

Geografska neodvisnost

Prenos se lahko spremlja od koder koli po celi državi in po celem svetu. Dosežete lahko tudi gledalce, ki sicer nebi mogli odpotovati na vaš dogodek.

Stroškovno učinkovito

Najem konferenčne sobe, hostes, osebja za postrežbo… Zakaj ne bi imeli predstavitve izključno na spletu, neposredno iz vaše pisarne? Pri nekaterih dogodkih je prenos v živo edina stvar ki jo potrebujete, da dosežete svoj cilj.

Lažja organizacija & fleksibilnost

V večini primerov je težko izračunati, koliko ljudi se bo dejansko pojavilo na nekem dogodku, koliko mest za udeležence je treba zagotoviti. Pri prenosu v živo to ni pomembno, saj je iz tega vidika vseeno ali bo vaš dogodek spremljalo 100 ali 10.000 ljudi. Gledalci spletnega prenosa lahko uživajo v popolni prilagodljivosti. Lahko se kadar koli vklopijo, izstopijo (npr. zaradi telefonskega klica) in seveda znova povežejo nazaj.

Podrobnosti naše storitve

Z uporabo najnovejših tehnologij in inovativnih rešitev zagotavljamo popolno zadovoljstvo

Prenos na vse socialne platforme

Vaš dogodek bodo lahko spremljali na kateri koli socialni platformi, pa tudi na več njih hkrati. Vi samo določite kaj je vaš cilj. Če želite doseči širšo publiko, potem so najboljše opcije Facebook in YouTube. Če želite z prenosom pridobiti večji dogodek, bomo streaming izvajali v zaprtem sistemu, v katerem se bo prenos lahko pogledal z nakupom virtualne vstopnice.

Prenos vseh možnih dogodkov

Športni dogodki, koncerti, konference, e-šport tekmovanja, predstavitve… Mi smo kreativna ekipa, ki je odprta na vse, zato nam lahko zaupate tudi z najnenavadnejšimi nalogami.

Prenos se lahko kasneje znova pogleda

V okviru naše storitve lahko prenos tudi snemamo. Če želite, lahko posnetek objavite in  kadar koli znova predvajate.

Statični in animirani grafični elementi

V okviru naše storitve ponujamo tudi izdelavo statičnih in animiranih grafičnih elementov, ki se pojavljajo v streamu. Tako kot v televizijski oddaji, lahko dodamo tudi logotipe, podnapise, grafične elemente, vnaprej posnete videoposnetke in oglase. V prenos lahko vključimo tudi različne prezentacije (npr. PowerPoint, Prezi itd.). Vse to v najboljši kvaliteti.

Kakovost je na prvem mestu

Slika: Dogodke prenašamo v HD kvaliteti, pa tudi posneti videi bodo shranjeni v najboljši možni resoluciji.

Povezava: Za naše oddaje je potrebna stabilna in zanesljiva internetna povezava. Če tega ni na lokaciji prenosa, bomo mi poskrbeli o internetnem omrežju, da bo lahko vaša publika neprekinjeno gledala vaš dogodek v najboljši kvaliteti.

Zvok: Zagotavljanje ustrezne kakovosti zvoka je eden najpomembnejših elementov pri prenosu v živo. Če je mogoče, se povežemo z lokalnim zvočnim sistemom, če to ni mogoče, bomo pa uporabili svoje naprave (mikrofon, mešalnik zvoka…).